ronr Posted May 4 Posted May 4 Przy n-tej próbie przejścia scenariusza od innego gracza zauważyłem, że po zmianie kabiny B na A i włączeniu radia, nie zapala się lampka kontrolna. Poszedłem sprawdzić czy nie zapomniałem wyłączyć w kabinie B i było włączone. Po wyłączeniu w B wróciłem do A, włączyłem radio A i ponowie było to samo. Powtórzyło się to kilka razy. PS Włączona była tylko sprężarka 2, ale to nie powinno mieć wpływu. Załączone zdjęcia ukazują w kolejności: 1 Włączone radio A i brak lampki na radiu. 2 Włączone radio i włączoną lampkę w kabinie B. W pewnym momencie było słychać "trzaski". 3 Wyłączenie radia B. 4 Radio A wyłączone 5 Radio A włączone, rak lampki na radiu. 6 Pozycja wybieraka radia A 7 Pozycja włączona 8 Radio B ponownie włączone po włączeniu radia A na zdjęciu 5. SimRail_log_2025-05-04_17-33-15.txt
SIMRAIL Team Admin BOT Posted July 16 SIMRAIL Team Posted July 16 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts