czapus Posted Sunday at 05:36 PM Posted Sunday at 05:36 PM (edited) PL ✅Ruch Ai ✅Manewry ✅90 min. trasy [około] ❌Scenariusz nie zawiera nagranych dialogów Zawartość pliku do pobrania trzeba wypakować do | Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\5_Lodz1\Scenarios (scenariusz może zawierać błędy,jeżeli istnieją prosze je zgłosić do twórcy) EN ✅Ai Traffic ✅Maneuvers ✅About 90 minute drive ❌Scenario does not contain recorded dialogues The contents of the download file must be unpacked to | Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\5_Lodz1\Scenarios (scenario may contain bugs,if it does then report it to the creator) SCENARIUSZ NAPISANY PRZEZ CZAPUSIA wypakuj do 5_Lodz1.rar Edited Sunday at 11:42 PM by czapus 4
eSPeIKaE Posted Sunday at 08:52 PM Posted Sunday at 08:52 PM Czy w przyszłości planujesz dodać nagrania? 👍 1
czapus Posted Sunday at 08:59 PM Author Posted Sunday at 08:59 PM 6 minut temu, eSPeIKaE napisał(a): Czy w przyszłości planujesz dodać nagrania? 👍 Pewnie ta ale szukałem troche na necie to są płatne praktycznie wszystkie te do tworzenia głosu ai 1
Tomasz Grykien Posted Sunday at 09:22 PM Posted Sunday at 09:22 PM Czekałem na jakiś scenariusz z nowego DLC i się doczekałem. 🙂 1 1
eSPeIKaE Posted Sunday at 09:25 PM Posted Sunday at 09:25 PM 21 minut temu, czapus napisał(a): Pewnie ta ale szukałem troche na necie to są płatne praktycznie wszystkie te do tworzenia głosu ai A Elevenlabs lub Parrotai? To są darmowe z tego co wiem. Wymagają chyba tylko rejestracji. Elevenlabs ma 10000 tys słów za free. Także do scenariusza wystarczy raczej.
czapus Posted Sunday at 09:28 PM Author Posted Sunday at 09:28 PM 1 minutę temu, eSPeIKaE napisał(a): A Elevenlabs lub Parrotai? To są darmowe z tego co wiem. Wymagają chyba tylko rejestracji. Elevenlabs ma 10000 tys słów za free. Także do scenariusza wystarczy raczej. o dziena 🙂 następny scenariusz gwarantuje ze zrobie jakis dialog 👍 2
Tomasz Grykien Posted Sunday at 09:30 PM Posted Sunday at 09:30 PM Czy masz w planach zrobić jakiś fajny scenariusz pasażerski z zapowiedziami pociągów.
czapus Posted Sunday at 09:35 PM Author Posted Sunday at 09:35 PM 3 minuty temu, Tomasz Grykien napisał(a): Czy masz w planach zrobić jakiś fajny scenariusz pasażerski z zapowiedziami pociągów. tak pewnie zrobie , myślałem już nad jednym pociągiem z reala TLK lubomirski 35xxx ale jeszcze zobacze
Tomasz Grykien Posted Sunday at 09:40 PM Posted Sunday at 09:40 PM Czego obrazek się nie wyświetla tylko jest to?
czapus Posted Sunday at 09:41 PM Author Posted Sunday at 09:41 PM Teraz, Tomasz Grykien napisał(a): Czego obrazek się nie wyświetla tylko jest to? ta tak powinno być zrobiłem lokomotywy do wyboru i nie miałem pomysłu na vehicle thumbnail wiec zrobilem to co leniwy ja bym zrobił i nic nie dałem xDD 1
Szmaciej Posted Monday at 11:17 AM Posted Monday at 11:17 AM Da się Zrobić scenariusz Katowice - łódź z manewrami w grodzisku/warszawie czy trzeba by było Zrobić 2 części?
czapus Posted Monday at 01:54 PM Author Posted Monday at 01:54 PM 2 godziny temu, Szmaciej napisał(a): Da się Zrobić scenariusz Katowice - łódź z manewrami w grodzisku/warszawie czy trzeba by było Zrobić 2 części? Pewnie 🙂 tylko ja odpadam z robienia tego bo troche by mi to zajeło a ja czasu narazie nie mam, w wolne dni typu wakacje , majówka itp. moge przysiaść do robienia jakiś dłuższych scenerii ale do najbliższych tygodni nie licz na mnie
Recommended Posts