Jump to content

[SCENARIUSZ] Skierniewice --> Koluszki CARGO ([CARGO PACK DLC]&[LODZ-WARSZAWA DLC])

Recommended Posts

Posted (edited)

PL

Ruch Ai

Manewry

90 min. trasy [około]

Scenariusz nie zawiera nagranych dialogów

Zawartość pliku do pobrania trzeba wypakować do | Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\5_Lodz1\Scenarios

(scenariusz może zawierać błędy,jeżeli istnieją prosze je zgłosić do twórcy)

EN

Ai Traffic

Maneuvers

About 90 minute drive

Scenario does not contain recorded dialogues

The contents of the download file must be unpacked to  | Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\5_Lodz1\Scenarios

(scenario may contain bugs,if it does then report it to the creator)

SCENARIUSZ NAPISANY PRZEZ CZAPUSIA

wypakuj do 5_Lodz1.rar

Edited by czapus
  • Like 3
Posted
6 minut temu, eSPeIKaE napisał(a):

Czy w przyszłości planujesz dodać nagrania? 👍

Pewnie ta ale szukałem troche na necie to są płatne praktycznie wszystkie te do tworzenia głosu ai

• I agree 1
Posted
21 minut temu, czapus napisał(a):

Pewnie ta ale szukałem troche na necie to są płatne praktycznie wszystkie te do tworzenia głosu ai

A Elevenlabs lub Parrotai? To są darmowe z tego co wiem. Wymagają chyba tylko rejestracji. Elevenlabs ma 10000 tys słów za free. Także do scenariusza wystarczy raczej. 

Posted
1 minutę temu, eSPeIKaE napisał(a):

A Elevenlabs lub Parrotai? To są darmowe z tego co wiem. Wymagają chyba tylko rejestracji. Elevenlabs ma 10000 tys słów za free. Także do scenariusza wystarczy raczej. 

o dziena 🙂 następny scenariusz gwarantuje ze zrobie jakis dialog 👍

• Like 1
Posted
3 minuty temu, Tomasz Grykien napisał(a):

Czy masz w planach zrobić jakiś fajny scenariusz pasażerski z zapowiedziami pociągów.

tak pewnie zrobie , myślałem już nad jednym pociągiem z reala TLK lubomirski 35xxx ale jeszcze zobacze

Posted
Teraz, Tomasz Grykien napisał(a):

Czego obrazek się nie wyświetla tylko jest to?

20250504233810_1.jpg

ta tak powinno być zrobiłem lokomotywy do wyboru i nie miałem pomysłu na vehicle thumbnail wiec zrobilem to co leniwy ja bym zrobił i nic nie dałem xDD

• Haha 1
Posted

Da się Zrobić scenariusz Katowice - łódź z manewrami w grodzisku/warszawie czy trzeba by było Zrobić 2 części?

Posted
2 godziny temu, Szmaciej napisał(a):

Da się Zrobić scenariusz Katowice - łódź z manewrami w grodzisku/warszawie czy trzeba by było Zrobić 2 części?

Pewnie 🙂 tylko ja odpadam z robienia tego bo troche by mi to zajeło a ja czasu narazie nie mam, w wolne dni typu wakacje , majówka itp. moge przysiaść do robienia jakiś dłuższych scenerii ale do najbliższych tygodni nie licz na mnie

• Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy