czapus Posted yesterday at 05:36 PM Posted yesterday at 05:36 PM (edited) PL ✅Ruch Ai ✅Manewry ✅90 min. trasy [około] ❌Scenariusz nie zawiera nagranych dialogów Zawartość pliku do pobrania trzeba wypakować do | Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\5_Lodz1\Scenarios (scenariusz może zawierać błędy,jeżeli istnieją prosze je zgłosić do twórcy) EN ✅Ai Traffic ✅Maneuvers ✅About 90 minute drive ❌Scenario does not contain recorded dialogues The contents of the download file must be unpacked to | Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\5_Lodz1\Scenarios (scenario may contain bugs,if it does then report it to the creator) SCENARIUSZ NAPISANY PRZEZ CZAPUSIA wypakuj do 5_Lodz1.rar Edited 19 hours ago by czapus 3
czapus Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago 6 minut temu, eSPeIKaE napisał(a): Czy w przyszłości planujesz dodać nagrania? 👍 Pewnie ta ale szukałem troche na necie to są płatne praktycznie wszystkie te do tworzenia głosu ai 1
Tomasz Grykien Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Czekałem na jakiś scenariusz z nowego DLC i się doczekałem. 🙂 1 1
eSPeIKaE Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 21 minut temu, czapus napisał(a): Pewnie ta ale szukałem troche na necie to są płatne praktycznie wszystkie te do tworzenia głosu ai A Elevenlabs lub Parrotai? To są darmowe z tego co wiem. Wymagają chyba tylko rejestracji. Elevenlabs ma 10000 tys słów za free. Także do scenariusza wystarczy raczej.
czapus Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago 1 minutę temu, eSPeIKaE napisał(a): A Elevenlabs lub Parrotai? To są darmowe z tego co wiem. Wymagają chyba tylko rejestracji. Elevenlabs ma 10000 tys słów za free. Także do scenariusza wystarczy raczej. o dziena 🙂 następny scenariusz gwarantuje ze zrobie jakis dialog 👍 1
Tomasz Grykien Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Czy masz w planach zrobić jakiś fajny scenariusz pasażerski z zapowiedziami pociągów.
czapus Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago 3 minuty temu, Tomasz Grykien napisał(a): Czy masz w planach zrobić jakiś fajny scenariusz pasażerski z zapowiedziami pociągów. tak pewnie zrobie , myślałem już nad jednym pociągiem z reala TLK lubomirski 35xxx ale jeszcze zobacze
Tomasz Grykien Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Czego obrazek się nie wyświetla tylko jest to?
czapus Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Teraz, Tomasz Grykien napisał(a): Czego obrazek się nie wyświetla tylko jest to? ta tak powinno być zrobiłem lokomotywy do wyboru i nie miałem pomysłu na vehicle thumbnail wiec zrobilem to co leniwy ja bym zrobił i nic nie dałem xDD 1
Szmaciej Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da się Zrobić scenariusz Katowice - łódź z manewrami w grodzisku/warszawie czy trzeba by było Zrobić 2 części?
czapus Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 2 godziny temu, Szmaciej napisał(a): Da się Zrobić scenariusz Katowice - łódź z manewrami w grodzisku/warszawie czy trzeba by było Zrobić 2 części? Pewnie 🙂 tylko ja odpadam z robienia tego bo troche by mi to zajeło a ja czasu narazie nie mam, w wolne dni typu wakacje , majówka itp. moge przysiaść do robienia jakiś dłuższych scenerii ale do najbliższych tygodni nie licz na mnie
Recommended Posts