RobertF Posted May 4, 2025 Posted May 4, 2025 Proszę o poprawienie błędu jakim jest brak radiotelefonu w et 25,tryb jednosobowy w scenariuszu intermodalnym z Łódź Olechów do terminalu kontenerowego Pruszków.Załączam zdjęcie z rozgrywki.Dziękuję.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 4, 2025 SIMRAIL Team Posted May 4, 2025 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
lochm Posted May 4, 2025 Posted May 4, 2025 5 godzin temu, RobertF napisał(a): Proszę o poprawienie błędu jakim jest brak radiotelefonu w et 25,tryb jednosobowy w scenariuszu intermodalnym z Łódź Olechów do terminalu kontenerowego Pruszków.Załączam zdjęcie z rozgrywki.Dziękuję. Witam , Radio "znika" dosłownie z pupitu w obu scenariuszach Cargo Łódź 1
Matys Posted May 4, 2025 Posted May 4, 2025 Też to właśnie odkryłem. Jedyny ratunek to wywołanie dyspozytora skrótem klawiszowym.
vkulikovsky86 Posted May 4, 2025 Posted May 4, 2025 Taki sam problem występuje w scenariuszu Cargo Puszcza Mariańska - Łódź Dąbrowa, radiotelefon znika po przejeździe semaforu stacji Skierniewice.
lochm Posted May 5, 2025 Posted May 5, 2025 7 godzin temu, Matys napisał(a): Też to właśnie odkryłem. Jedyny ratunek to wywołanie dyspozytora skrótem klawiszowym. Czyli ? Jak to można zatem zrobić ? ;))
Matys Posted May 5, 2025 Posted May 5, 2025 2 godziny temu, lochm napisał(a): Czyli ? Jak to można zatem zrobić ? ;)) Wejdź w ustawienia i odszukaj w opcjach sterowania, przypisywanie klawiszy, opcji maszynista. Na dole będziesz miał opcję przypisania klawiszy pod radio ZEW3. Ja miałem chyba domyślne ctrl+alt+3. Ale głowy nie dam sobie uciąć.
Recommended Posts