RobertF Posted yesterday at 12:44 PM Posted yesterday at 12:44 PM Proszę o poprawienie błędu jakim jest brak radiotelefonu w et 25,tryb jednosobowy w scenariuszu intermodalnym z Łódź Olechów do terminalu kontenerowego Pruszków.Załączam zdjęcie z rozgrywki.Dziękuję.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted yesterday at 12:52 PM SIMRAIL Team Posted yesterday at 12:52 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Tom_89 Posted yesterday at 05:12 PM Posted yesterday at 05:12 PM Już kilka postów było na ten temat 🙂 1
lochm Posted yesterday at 06:35 PM Posted yesterday at 06:35 PM 5 godzin temu, RobertF napisał(a): Proszę o poprawienie błędu jakim jest brak radiotelefonu w et 25,tryb jednosobowy w scenariuszu intermodalnym z Łódź Olechów do terminalu kontenerowego Pruszków.Załączam zdjęcie z rozgrywki.Dziękuję. Witam , Radio "znika" dosłownie z pupitu w obu scenariuszach Cargo Łódź 1
Matys Posted yesterday at 06:37 PM Posted yesterday at 06:37 PM Też to właśnie odkryłem. Jedyny ratunek to wywołanie dyspozytora skrótem klawiszowym.
vkulikovsky86 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Taki sam problem występuje w scenariuszu Cargo Puszcza Mariańska - Łódź Dąbrowa, radiotelefon znika po przejeździe semaforu stacji Skierniewice.
lochm Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 7 godzin temu, Matys napisał(a): Też to właśnie odkryłem. Jedyny ratunek to wywołanie dyspozytora skrótem klawiszowym. Czyli ? Jak to można zatem zrobić ? ;))
Matys Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 godziny temu, lochm napisał(a): Czyli ? Jak to można zatem zrobić ? ;)) Wejdź w ustawienia i odszukaj w opcjach sterowania, przypisywanie klawiszy, opcji maszynista. Na dole będziesz miał opcję przypisania klawiszy pod radio ZEW3. Ja miałem chyba domyślne ctrl+alt+3. Ale głowy nie dam sobie uciąć.
Recommended Posts