PL_Andrev Posted Saturday at 03:13 PM Posted Saturday at 03:13 PM Czy aby kiedyś nie wspominałem że scenariusze powinny być demonstratorem możliwości silnika? Na plus: - w Wawie: oczekiwanie na peronie na wjazd składu z bocznicy - w Skierniwcach: zjazd na bocznicę - ruch AI Na minus: - monotonne zgłaszanie kierownika pociągu - "gotowy do odjazdu": można by było dodać 3-4 wersje zgłoszeń i je stosować zamiennie lub losować - brak wagonów na bocznicach (tj. składy bez lokomotywy) - na całej trasie tylko 1 luzak - brak aktywności głosowej dyżurek (jako urozmaicenie scenariusza) - brak aktywności głosowej innych składów (jako urozmaicenie scenariusza) - na trasie brak sytuacji nietypowej (urozmaicenia) 4
Matys Posted Sunday at 03:33 AM Posted Sunday at 03:33 AM 12 godzin temu, PL_Andrev napisał(a): - na trasie brak sytuacji nietypowej (urozmaicenia) Brakuje tego strasznie. Zrobiłem trzy pierwsze scenariusze i się wynudziłem. W paczce z Krakowem było sporo takich sytuacji przez co trzeba było być cały czas skupionym - nawet sytuacja z awarią semafora przed wjazdem do średnicówki. 5
Recommended Posts