Jump to content

Recommended Posts

Posted

Serwer testowy.
Był moment iż pojawiło się coś takiego na pewien czas. Jednakże było to przygotowane na międzynarodowym serwerze INT9. 
Po odpowiednim zabiegu w Steam można było mieć dostęp do takowego.
Moim zdaniem serwerów jest sporo, może zatem warto by było nieco ograniczyć ich liczbę. Wiadomo że w momencie długo oczekiwanego dodatku jest "bum" ale głównie obsadzenie jest widoczne na nowej trasie i nowych posterunkach. 
Nie mniej jednak fajnie by było wprowadzić serwer testowy PL i INT dla wyboru.
Dla mnie trudno było się dogadać z osobą prowadzącą skład że ma wykonać manewry. Bo chciałem przetestować tę możliwość. A tak w ojczystym języku jest to o wiele prostrze.

Inna sprawa to fakt co takiego miałoby być testowane, jakie zmiany są dodane na testowym by można było się na nich skupić przez osoby które chcą testować.
Taka informacja też by pomogła. 
Idąc dalej wydaje mi się że na serwer testowy nie powinien móc logować się każdy kto chce ale osoby z jakimś doświadczeniem czy to w prowadzeniu pociągu czy jako dyżurny.
Można by było o ile w ogóle da się, wprowadzić jakieś ograniczenie w dostępie do serwera testowego. Albo ogólne doświadczenie gracza albo odseparować i brać pod uwagę dwa elementy, prowadzenie składu, dyżurny. (ewentualnie zaproszenia do udziału w testach lub info i zgłoszenia z pośród których będą wybrane osoby z dostępem do serwera testowego)
Oczywiście to są jedynie sugestie, a skoro tylko sugestie to też warto by było jeśli po raz kolejny wejdzie jakieś testowanie stworzyć jakiś oddzielny kanał na forum aby tam pisać swoje uwagi i spostrzeżenia z serwerów testowych.
Jak wspomniałem to są jedynie sugestie bo niestety nie wiem co jest możliwe a co nie jest.
Pozdrawiam.

• I disagree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy