PrykStary Posted Thursday at 11:30 PM Posted Thursday at 11:30 PM Witam Serdecznie na nastawni Żakowice Południowe gdy wskoczymy w sterowanie mamy taki mały drobny błąd a przynajmniej tak mi się zdaje. LK535 na strzałkami kierunku SBL mam oznaczenie "1S" moim zdaniem powinno być "1K" gdyż tor ten prowadzi na Koluszki na grafice jest oznaczony jako "1" Natomiast w EDR to już pytanie i sugestia, na tej nastawni mamy dwa tak jakby rozkłady, ale jaki jest sens stosowania ich tego za bardzo nie rozumiem. Skoro tak czy owak wszystko przejedzie przez Żakowice Południowe, tak czy owak i teraz skoro jedzie sobie jakiś skład od strony Gałkówka w kierunku Koluszek to na rozkładzie widniej LK537 i z tego co zauważyłem wiele osób ma problem, zastanawia się gdzie ten pociąg wyprawić, przez co ucieka ze stacji albo podaje błędny przebieg na Słotwiny dokładnie po LK537. Zatem może warto wprowadzić adnotację przy składach które mają śmigać na Koluszki że po LK535. A składy na Słotwiny po LK537. Wprowadzając taką zmianę w rozkładzie odnoszącym się do Żakowice Południowe skasować dodatkowy rozkład na tej nastawni a mianowicie Żakowice Płd. R7 PZS Tym samym myślę że analogicznie można by było postąpić z posterunkiem Dąbrowa Górnicza Ząbkowice - Dąbrowa Górnicza DZA.
SIMRAIL Team uetam Posted 19 hours ago SIMRAIL Team Posted 19 hours ago Na ten moment wynika to z ograniczeń systemu EDR. Spróbujemy to połączyć w 'jeden' ekran ale nie obiecuję, że to się uda w najbliższym czasie.
Recommended Posts