Boeing_ Posted May 1 Posted May 1 Nie wiem czy to błąd ale około dwa tygodnie temu odblokowałem wszystkie nastawnie w grze jednak po aktualizacji te z największym poziomem trudności znowu są zablokowane i muszę grać kolejne 7 godzin aby je odblokować. Czy dało by się to odblokować żebym nie musiał siedzieć na łatwiejszych nastawniach?
Marcion Posted May 1 Posted May 1 Wraz z wyjściem dlc zostały zmieniane poziomy trudności oraz wymagana ilość godzin na nastawniach. Widoczenie po tych nowych zmianach znów masz brakujące godziny. Od razu powiem, że nie ma możliwości ręcznego zmieniania statystyk. 1 2
pomperek Posted May 6 Posted May 6 (edited) W dniu 1.05.2025 o 20:41, Marcion napisał(a): Wraz z wyjściem dlc zostały zmieniane poziomy trudności oraz wymagana ilość godzin na nastawniach. Widoczenie po tych nowych zmianach znów masz brakujące godziny. Od razu powiem, że nie ma możliwości ręcznego zmieniania statystyk. Muszę chyba mieć sporo zaliczonych godzin. Po ostatnich aktualizacjach nie widzę ograniczeń w dostępie do nastawni. Jakiejkolwiek. Oprócz łódzkich. Bo te mnie akurat nie interesują póki co. Edited May 6 by pomperek
Recommended Posts