Michał V-R Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 (edited) Troszkę pojeździłem i i przynajmniej mi brakowało kilku skrótów. 1.Odluźniacz 2. Przekaźnik nadmiarowy, (czasami się przegnie, jak jest spóźnienie) 3. Oświetlenie kabiny (po ciemku przy starcie ciężko cokolwiek znaleźć) 4. Jak jest stawianie pantografów F i R, to tymi sami literkami ich się już nie położy, może dodać skrót ctrl+F i ctrl+R Bardzo by się też przydała możliwość przesuwania okienek czatu i rozkładu, w dowolne miejsce, bo czasami przeszkadzają one, przy klikaniu na przełączniki, może też możliwość zmiany ich wielkości. To są moje spostrzeżenia z Eu07 No i poprawa hamulca lokomotywy, ale to już zgłoszone i Stele się już tym zajmuje 😄 Edited December 8, 2022 by Michał V-R 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał V-R Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 5. Podświetlenie przyrządów 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UMAR NARAKA Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 6. Szybki powrót nastawnikiem do pozycji 0. Nie da się zdążyć zejść do zera, gdy pojawia się tabliczka jazdy bezprądowej, tylko scrollując myszką, lub szybko naciskając numpad -. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazek Procent Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 7. Możliwość szybkiego przeskakiwania między pozycjami 0-28-43 (w siódemkach) 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts