Słaron Posted April 28 Posted April 28 problem jest mocno wkurzający, tym bardziej że pomoc techniczna z boosteroid zdaje się ignorować przesłane materiały i filmiki z błędami i nie wiadomo mi czy się z wami kontaktowali czy nie. Zatem biorę sprawę swoje ręce i piszę do was bezpośrednio - no to do rzeczy. Praktycznie każdy nowo rozpoczynający się bieg pociągu (spawnlist) kończy się okieneczkiem silnika Unity i wyrzuceniem do pulpitu (zrzut ekranu w załączniku). Owy błąd najczęściej występuje na krakowskich serwerach i choćbym nie wiem ile razy by go uruchomić, zawsze to samo. Czasem, niektóre pociągi się w ogóle nie pojawiają jak np. 412020 czy to na PL1 czy PL4. Żeby jakiegoś drapnąć, (czyt. czasem) pociąg musi mieć przejechane co najmniej 30-60 minut na szlaku, to wtedy da się wskoczyć i zrobić rundę. kolejny błąd, to gdy Pendolino przejeżdża bo sąsiednim torze (bez względu na jego kierunek), a my siedzimy w kabinie swojego pociągu, przejeżdża przez nas niezła anomalia tekstur w postaci czarnego kalejdoskopu. no to następny, grafika i czarne paski na kontenerach i loko (zrzut ekranu w załączniku, tu uchwycona tylko siódemka, ale kontenery wszystkie tak wyglądają) teraz czas na rozkład jazdy w pociągu (zrzut w załączniku) czcionka wyblakła i mało czytelna, rozmyta, trzeba się na wytężać. Ogólnie to wszystkie opisy przyrządów w kabinie są mało wyraźne. wszystko to, prezentuje się fatalnie i gra się fatalnie!
Słaron Posted April 29 Author Posted April 29 dziwne macie te zasady, ja piszę o błędach w trybie multi a wy przenosicie post na tryb singleplayer.
Recommended Posts