Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobry,

Dnia dzisiejszego gdzieś koło godziny 13 grałem sobie w simraila jako dyżurny ruchu wbijając 16 godzinę aby odblokować poziom 5 posterunków udało mi się po tygodniu +- wbijania tego odblokować te posterunki, po czym wszedłem do Katowic. Niestety jakieś około 15 minut później skończyła mi się godzina grania w chmurze z Geforce Now więc wyszedłem z gry po czym kiedy ponownie do niej wróciłem nie mogłem wejść na posterunki ponieważ nie wiedzieć dlaczego gra pokazywała mi że muszę wbić kolejne 7,5 godziny na dyżurnym ruchu. Prosiłbym o pomoc oraz umożliwienie mi wejścia na owe posterunki gdyż kolejne 7,5 godziny będę wbijać jakieś 4 jak nie 5 dni.

Pozdrawiam i prosiłbym o szybką pomoc 🙂

Bob

Link do konta steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199161697107/

Oraz poniżej dowód na istnienie błędu

1.png

Edited by Bobikko
  • SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Posted

Instalowałeś może betę nowej wersji? Dodano w niej level 6 posterunków i teraz aby mieć dostęp do tych najtrudniejszych jak Katowice czy Kozłów trzeba pograć kilka godzin więcej.

Posted
14 godzin temu, azzorekk napisał(a):

level 6 posterunków

Nie ma takiego level-u  jedynie te co były na poziome 5 przeszły poziom niżej 

Posted (edited)
7 godzin temu, Arkadio40 napisał(a):

Nie ma takiego level-u  jedynie te co były na poziome 5 przeszły poziom niżej 

Wiem, tylko tak powiedziałem bo teraz jest 6 stopni trudności 

Edited by azzorekk
  • Haha 1
Posted
3 godziny temu, azzorekk napisał(a):

Wiem, tylko tak sobie powiedziałem bo teraz jest 6 stopni trudności 

To nie wprowadzaj innych w błąd

Posted
37 minut temu, Bobikko napisał(a):

@azzorekk górka włodowska jest na 0

Jednak źle powiedziałem, sprawdziłem i na zwykłej wersji również tak jest. Po prostu zmieniły się poziomy na dyżurnym ruchu i trzeba teraz wbić jeszcze jeden poziom aby grać na tych największych nastawniach więc to nie jest błąd gry

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy