Bobikko Posted yesterday at 01:24 PM Posted yesterday at 01:24 PM (edited) Dobry, Dnia dzisiejszego gdzieś koło godziny 13 grałem sobie w simraila jako dyżurny ruchu wbijając 16 godzinę aby odblokować poziom 5 posterunków udało mi się po tygodniu +- wbijania tego odblokować te posterunki, po czym wszedłem do Katowic. Niestety jakieś około 15 minut później skończyła mi się godzina grania w chmurze z Geforce Now więc wyszedłem z gry po czym kiedy ponownie do niej wróciłem nie mogłem wejść na posterunki ponieważ nie wiedzieć dlaczego gra pokazywała mi że muszę wbić kolejne 7,5 godziny na dyżurnym ruchu. Prosiłbym o pomoc oraz umożliwienie mi wejścia na owe posterunki gdyż kolejne 7,5 godziny będę wbijać jakieś 4 jak nie 5 dni. Pozdrawiam i prosiłbym o szybką pomoc 🙂 Bob Link do konta steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199161697107/ Oraz poniżej dowód na istnienie błędu Edited yesterday at 01:27 PM by Bobikko
SIMRAIL Team Admin BOT Posted yesterday at 03:55 PM SIMRAIL Team Posted yesterday at 03:55 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Bobikko Posted yesterday at 06:51 PM Author Posted yesterday at 06:51 PM Dobrze ale to moglibyście mi jakoś dodać godziny żebym nie musiał ich na nowo wbijać 7,5 godziny to kupa czasu? @Admin BOT
azzorekk Posted yesterday at 07:03 PM Posted yesterday at 07:03 PM Instalowałeś może betę nowej wersji? Dodano w niej level 6 posterunków i teraz aby mieć dostęp do tych najtrudniejszych jak Katowice czy Kozłów trzeba pograć kilka godzin więcej.
Bobikko Posted yesterday at 07:54 PM Author Posted yesterday at 07:54 PM @azzorekk nie instalowałem bety
azzorekk Posted yesterday at 08:04 PM Posted yesterday at 08:04 PM A wejdź na wybór posterunków i kliknij na Korytów albo Górę Wlodowską - mają jeden czy zero pasków poziomu trudności?
Arkadio40 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 14 godzin temu, azzorekk napisał(a): level 6 posterunków Nie ma takiego level-u jedynie te co były na poziome 5 przeszły poziom niżej
azzorekk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 7 godzin temu, Arkadio40 napisał(a): Nie ma takiego level-u jedynie te co były na poziome 5 przeszły poziom niżej Wiem, tylko tak powiedziałem bo teraz jest 6 stopni trudności Edited 6 hours ago by azzorekk 1
Arkadio40 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 godziny temu, azzorekk napisał(a): Wiem, tylko tak sobie powiedziałem bo teraz jest 6 stopni trudności To nie wprowadzaj innych w błąd
azzorekk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 37 minut temu, Bobikko napisał(a): @azzorekk górka włodowska jest na 0 Jednak źle powiedziałem, sprawdziłem i na zwykłej wersji również tak jest. Po prostu zmieniły się poziomy na dyżurnym ruchu i trzeba teraz wbić jeszcze jeden poziom aby grać na tych największych nastawniach więc to nie jest błąd gry
Recommended Posts