Bobikko Posted April 28 Posted April 28 (edited) Dobry, Dnia dzisiejszego gdzieś koło godziny 13 grałem sobie w simraila jako dyżurny ruchu wbijając 16 godzinę aby odblokować poziom 5 posterunków udało mi się po tygodniu +- wbijania tego odblokować te posterunki, po czym wszedłem do Katowic. Niestety jakieś około 15 minut później skończyła mi się godzina grania w chmurze z Geforce Now więc wyszedłem z gry po czym kiedy ponownie do niej wróciłem nie mogłem wejść na posterunki ponieważ nie wiedzieć dlaczego gra pokazywała mi że muszę wbić kolejne 7,5 godziny na dyżurnym ruchu. Prosiłbym o pomoc oraz umożliwienie mi wejścia na owe posterunki gdyż kolejne 7,5 godziny będę wbijać jakieś 4 jak nie 5 dni. Pozdrawiam i prosiłbym o szybką pomoc 🙂 Bob Link do konta steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199161697107/ Oraz poniżej dowód na istnienie błędu Edited April 28 by Bobikko
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 28 SIMRAIL Team Posted April 28 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Bobikko Posted April 28 Author Posted April 28 Dobrze ale to moglibyście mi jakoś dodać godziny żebym nie musiał ich na nowo wbijać 7,5 godziny to kupa czasu? @Admin BOT
azzorekk Posted April 28 Posted April 28 Instalowałeś może betę nowej wersji? Dodano w niej level 6 posterunków i teraz aby mieć dostęp do tych najtrudniejszych jak Katowice czy Kozłów trzeba pograć kilka godzin więcej.
azzorekk Posted April 28 Posted April 28 A wejdź na wybór posterunków i kliknij na Korytów albo Górę Wlodowską - mają jeden czy zero pasków poziomu trudności?
Arkadio40 Posted April 29 Posted April 29 14 godzin temu, azzorekk napisał(a): level 6 posterunków Nie ma takiego level-u jedynie te co były na poziome 5 przeszły poziom niżej
azzorekk Posted April 29 Posted April 29 (edited) 7 godzin temu, Arkadio40 napisał(a): Nie ma takiego level-u jedynie te co były na poziome 5 przeszły poziom niżej Wiem, tylko tak powiedziałem bo teraz jest 6 stopni trudności Edited April 29 by azzorekk 1
Arkadio40 Posted April 29 Posted April 29 3 godziny temu, azzorekk napisał(a): Wiem, tylko tak sobie powiedziałem bo teraz jest 6 stopni trudności To nie wprowadzaj innych w błąd
azzorekk Posted April 29 Posted April 29 37 minut temu, Bobikko napisał(a): @azzorekk górka włodowska jest na 0 Jednak źle powiedziałem, sprawdziłem i na zwykłej wersji również tak jest. Po prostu zmieniły się poziomy na dyżurnym ruchu i trzeba teraz wbić jeszcze jeden poziom aby grać na tych największych nastawniach więc to nie jest błąd gry
Recommended Posts