pomperek Posted yesterday at 06:54 AM Posted yesterday at 06:54 AM Od maja zmieniają się zasady użycia sygnału Rp-1. Rozumiem, że Generalna Dyrekcja SR podejmie stosowne działania w tym zakresie. Pozdrawiam.
bart_dem Posted yesterday at 07:37 AM Posted yesterday at 07:37 AM SimRail odzwierciedla stan na 2018 rok, więc jeszcze chwilę poczekasz.
eSPeIKaE Posted yesterday at 07:46 AM Posted yesterday at 07:46 AM 51 minut temu, pomperek napisał(a): Od maja zmieniają się zasady użycia sygnału Rp-1. Rozumiem, że Generalna Dyrekcja SR podejmie stosowne działania w tym zakresie. Pozdrawiam. A na czym ja będę punkty nabijał? 👀 1
SIMRAIL Team GoppelPL Posted yesterday at 07:48 AM SIMRAIL Team Posted yesterday at 07:48 AM Sceneria odzwierciedla stan na 2018 rok, ale przepisy stosujemy aktualne na chwilę obecną. Nasze symulatory profesjonalne będą musiały zostać dostosowane do nowych realiów, więc myślę, że zmiany dotrą także do SimRail. Nie obiecuję jednak, że wejdą w życie równo z tymi w realu - również tam stosowany jest okres przejściowy, zwłaszcza w kontekście dostosowania infrastruktury. 8
pomperek Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago 3 godziny temu, eSPeIKaE napisał(a): A na czym ja będę punkty nabijał? 👀 Będziesz machał łapką do dróżników a oni wystąpią o list gratulacyjny dla ciebie. :-))) 1
Recommended Posts