KOlorowy Posted April 16 Posted April 16 Grając na nastawni w Katowicach, zauważyłem, że dostajemy od bota z Katowic towarowych (gdy wysyła do nas pociąg) powielony komunikat o tym, że taki, a taki pociąg odjechał o tej i o tej godzinie. Działo się to na serwerze PL2. Nie zwróciłem uwagi, czy siedząc na innych nastawniach, boty popełniają ten sam błąd.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 16 SIMRAIL Team Posted April 16 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
bart_dem Posted April 16 Posted April 16 10 godzin temu, KOlorowy napisał(a): Nie zwróciłem uwagi, czy siedząc na innych nastawniach, boty popełniają ten sam błąd Tak, to samo jest siedząc w Pruszkowie, podwojony komunikat z W-Wa Główna towarowa. Na Grodzisku Mazowieckim, podwojony komunikat z Żyrardowa. Na Bukownie, podwojony komunikat z Borowej Górki. Chyba (tu nie mam pewności, nie pamiętam) na Dorocie, podwojony komunikat z Sosnowiec Maczki. 1
Recommended Posts