KOlorowy Posted Wednesday at 10:39 AM Posted Wednesday at 10:39 AM Grając na nastawni w Katowicach, zauważyłem, że dostajemy od bota z Katowic towarowych (gdy wysyła do nas pociąg) powielony komunikat o tym, że taki, a taki pociąg odjechał o tej i o tej godzinie. Działo się to na serwerze PL2. Nie zwróciłem uwagi, czy siedząc na innych nastawniach, boty popełniają ten sam błąd.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Wednesday at 11:56 AM SIMRAIL Team Posted Wednesday at 11:56 AM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
bart_dem Posted Wednesday at 09:25 PM Posted Wednesday at 09:25 PM 10 godzin temu, KOlorowy napisał(a): Nie zwróciłem uwagi, czy siedząc na innych nastawniach, boty popełniają ten sam błąd Tak, to samo jest siedząc w Pruszkowie, podwojony komunikat z W-Wa Główna towarowa. Na Grodzisku Mazowieckim, podwojony komunikat z Żyrardowa. Na Bukownie, podwojony komunikat z Borowej Górki. Chyba (tu nie mam pewności, nie pamiętam) na Dorocie, podwojony komunikat z Sosnowiec Maczki. 1
Recommended Posts