Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, przejechałem się kursem Warszawa - Katowice z EU07 który kończy się o 22:38, ale nie dostałem osiągniecia "Nocny kurs".

Edit: Ewidentnie coś jest nie tak z grą. Zrobiłem 2 scenariusze pobrane z forum. Jeden kończył się o 4:44, drugi o 2:00. Z żadnego z nich nie dostałem tego osiągniecia.
SimrailScreenshot2025_04.09-19_56_22_71.thumb.png.793ed7a4d485dd7bb7aa4b7ea6be5089.png

Edited by azzorekk
  • SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Posted
W dniu 7.04.2025 o 18:54, azzorekk napisał(a):

Witam, przejechałem się kursem Warszawa - Katowice z EU07 który kończy się o 22:38, ale nie dostałem osiągniecia "Nocny kurs".

Jeśli masz DLC to przejedź się [ET22][Tow] Katowice -> Sędziszów. Zaliczy choć nie powinno.

• I agree 2
Posted (edited)
16 godzin temu, bart_dem napisał(a):

To osiągnięcie zalicza między 23:00 - 5:00

A, no to w sumie wyjaśnia całą sytuację dziękuje!

Edit: Nie wiem czemu, ale przejechałem się jednym scenariuszem który pobrałem (zaczyna się o 04:00 i kończy o 04:44) i nadal mi nie zalicza 😞

Edited by azzorekk
Posted
16 minut temu, azzorekk napisał(a):

A na jakim scenariuszu?

18 marca 2023 godz 20:44

Wtedy oferta single była uboga. To musiało być raczej na multi. Pierwszy tydzień jak miałem grę. Na multi tylko siedziałem.  

Posted
6 minut temu, misiek_131415 napisał(a):

18 marca 2023 godz 20:44

Wtedy oferta single była uboga. To musiało być raczej na multi. Pierwszy tydzień jak miałem grę. Na multi tylko siedziałem.  

No to najprawdopodobniej problem z moją grą, bo ja wchodziłem na azjatyckie serwery gdzie była noc i kończyłem najkrótsze scenariusze pasażerskie i też mi nie zaliczało.

Posted (edited)
Godzinę temu, Szigo napisał(a):

Trzeba zadać istotne pytanie: to ma być 23-5 w grze czy rzeczywistości?

Akurat nad tym nie myślałem, ale teraz to naprawdę mnie zastanawia.

Jak przeglądałem osiągnięcia na Steamie to 77,2% osób zrobiło swoją pierwszą misję, a ponad połowa z nich (39,5%) zrobiła tą z nocnym kursem.

Jeśli się nie mylę, to jedynym scenariuszem w SR, który kończy się w nocy to jest właśnie ten z EU07 do Katowic, inne albo są w godzinach dziennych, albo kończą się przed wieczorem, albo zaczynają się ranem.

Na multiplayer próbowałem na azjatyckich serwerach zdobyć te osiągnięcie, ale za każdym razem nic się nie działo.

Wątpię, że tylu osobom chciało się siedzieć prawie 4 godziny przed komputerem bez przerwy i sobie prowadzić pociąg, więc w sumie to całkiem prawdopodobne, że trzeba rzeczywiście grać w nocy dla tego osiągnięcia. 

Edited by azzorekk
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy