Tykotek Posted March 16 Posted March 16 Zauważyłem że od ostatniej aktualizacji granie na nastawniach jest utrudnione przez gigantyczne lagi. Grając na Opocznie (PL2, 16.03 ok. 17:30) w skrajnych przypadkach czekałem około minutę od kliknięcia przycisku do zmiany zwrotnicy/zmiany światła na semaforze. Z tego co wiem problem nie występuje tylko u mnie i nie tylko na Opocznie. 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 18 SIMRAIL Team Posted March 18 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
sebixxx95 Posted March 20 Posted March 20 W dniu 16.03.2025 o 18:00, Tykotek napisał(a): Zauważyłem że od ostatniej aktualizacji granie na nastawniach jest utrudnione przez gigantyczne lagi. Grając na Opocznie (PL2, 16.03 ok. 17:30) w skrajnych przypadkach czekałem około minutę od kliknięcia przycisku do zmiany zwrotnicy/zmiany światła na semaforze. Z tego co wiem problem nie występuje tylko u mnie i nie tylko na Opocznie. Ja też zauważyłem na różnych nastawiach utrudnione lagi nimo ze fps są dobre od 30 do 60 fps i prowadzenie ruchu pociągów ze długo trwa ustawienie przebiegu i zwrotnicy trwa od 1min do 2 min zanim ustawi wszystko i zaskoczy ale takie sytuacje zdarzały gdy więcej osób pojawia się w grze i tylko na pl2 zauważył i czasem właśnie zdarzały utrudnienia prowadzeniu pociągu
SIMRAIL Team uetam Posted March 20 SIMRAIL Team Posted March 20 Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. 1
sebixxx95 Posted March 20 Posted March 20 7 godzin temu, uetam napisał(a): Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Jak bajbardziej to tylko gra po aktualizacji najczęściej są jakieś komplikacje teraz czas byc potrzebny aby rozważać ja czasem mam czasem tylko komplikacje co pisał nie zawsze najczęściej przy dużym natężeniu zalogowanych ludzi Na serwerze Po za tym bardzo fajna gra bardzo lubię i kibicuje zespołowi
Recommended Posts