Motshek Posted March 16 Posted March 16 Witam. Na wstępie chciałem się przywitać, mam problem z grą tzn. mimo ukończonego dowolnego samouczka gra nie odblokowuje mi dostępu do multi... Ma ktoś pomysł dlaczego ? Przeinstalowałem grę, kasując wszystko żeby zniknęły "ptaszki", przeszedłem samouczek ponownie a dostępu brak...
KOlorowy Posted March 16 Posted March 16 Przejechałeś choć jedną całą trasę? Pamiętam, że ktoś też miał taki błąd
Motshek Posted March 16 Author Posted March 16 W samouczku tak, spróbować przejechać normalną trasę ?
KOlorowy Posted March 16 Posted March 16 Dokładnie tak. Zobacz, czy zadziała. Coś mi świtało, że to pomoże (przejechanie całej trasy, czy w samouczku, czy normalnie)
Motshek Posted March 16 Author Posted March 16 Niestety nie pomogło, 2x samouczek + 1x scenariusz zaliczony a multi dalej zablokowane wrrrrr....
Rogaleqq Posted March 23 Posted March 23 W dniu 16.03.2025 o 16:41, Motshek napisał(a): Niestety nie pomogło, 2x samouczek + 1x scenariusz zaliczony a multi dalej zablokowane wrrrrr.... Ja też mam problem z multi. Z tą różnicą, że mogę grać ale ciągłe witanie mnie jak nowego gracza trochę irytuje. Swoją drogą to resetowałem postęp i osiągnięcia zarówno w tsw i tsc i wszędzie wszystko działa normalnie tylko w SimRail nie
Recommended Posts