KIEROWNIK Posted yesterday at 09:50 PM Posted yesterday at 09:50 PM Serwer PL 1 Jadąc pociągiem 3120 BOTy na strzałkach , Szeligach oraz Korytowie puszczają mnie bokami co dziwne przede mną jechał . 4508 jego bot przepuścił zamiast w Strzałkach dopiero w Szeligach . Myślałem ze i mnie bot w Szeligach przepuści ale tak się nie stało . Zdjął mnie na bok i wypuścił 61162 który jechał przed 4508. W Korytowie BOT zdjął na bok 61162 lewa strona no to myślę ze mnie przepuści , ale nie mnie 3120 tez zdjął na bok prawa strona i wypuścił 61162 w kierunku Grodziska . Dalej widzę ze bot w Grodzisku zdjął 61162 na peron 2 no to w końcu się uda go wyprzedzić ale znowu nie bo on tylko go bokiem przepuścił i pojechał dalej a mnie Grodzisk zatrzymał i czekałem na odstęp . W Pruszkowie gracz zrobił tak samo jak BOT - Bez komentarza Może w końcu czas nauczyć boty kto ma wyższy priorytet i te puszczanie bokami jak stacja pusta 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted 12 hours ago SIMRAIL Team Posted 12 hours ago Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts