No_name Posted February 13 Posted February 13 Witam. Pytanie do osób, które umieją robić scenariusze. Jest ktoś w stanie zrobić scenariusz dla TLK Małopolska? Jechałem tym składem ostatnio i miło by było, jak ktoś odważny by zrobił trasę dla niego. Skład wyjeżdża od strony Dłubni. Prowadzi ją EP07. Wjeżdża w KRG na peron nr 4 lewa krawędź. Po wjechaniu Drugiego TLK o numerach 35104 na peron 5 od strony Płaszowa podpina na koniec swoje trzy wagony. Skład ciągnie chyba eu160 i jedzie w stronę warszawy a tam w stronę Warszawa Praga. Zatrzymuje się po drodze tylko na Włoszczowej północ i Opocznie Południe, ale dla zmiany można dać mu postój m.in. na Miechowie, Kozłów, czy na Grodzisku Mazowieckim. Manewry bez zmiany kabiny. https://www.vagonweb.cz/razeni/vlak.php?zeme=pkpic&kategorie=Tlk&cislo=35104/5&nazev=Małopolska&rok=2025 Link do zestawienia składu. Jest to moja propozycja stworzenia scenariusza na singleplayer, gdzie są manewry i różne lokomotywy. Sam bym stworzył taki scenariusz ale nie mam na tyle kompetencji, aby stworzyć taki scenariusz.
Recommended Posts