Adamyotube981 Posted February 9 Posted February 9 (edited) Witam przedstawiam wam scenariusz w kt贸rym jako poci膮g osobowy przyspieszony pojedziemy z Katowic do Warszawy Wschodniej t膮 trase jedziemy trzema jednostkami EN76-022 kolei mazowieckich, scenariusz jest wzorowany na paru innych scenariuszach lecz w przysz艂o艣ci b臋d臋 to zmienia艂, v/max poci膮gu to 160km/h. W razie zauwa偶enia b艂臋d贸w prosze je zg艂asza膰 i b臋d臋 je poprawi艂. Plik nale偶y wypakowa膰 i doda膰 do trasy Katowice-Warszawa. (Do ko艅ca Lipca lub na pocz膮tku Sierpnia powinna wyj艣膰 nowa wersjca scenariusza z du偶ymi zmianami) 聽 B艂臋dy:聽 Z艂y numer przy m贸wieniu i na czacie - Wiem 偶e takie co艣 jest jak b臋d臋 mie膰 troche czasu to to naprawie. Pro艣ba o wjazd do Psar przy pr贸bie radia z G贸r膮 W艂odowsk膮 - Nie wiem jak to si臋 sta艂o 偶e takie co艣 si臋 dzieje b臋d臋 si臋 stara艂 to naprawi膰. 聽 聽 聽 16.02.2025r.聽 Zrobi艂em poprawke w rozk艂adzie jazdy dodane s膮 postoje na dw贸ch stacjach oraz usuni臋to postuj w 艁azach. Poprawi艂em r贸wnie偶 w rozk艂adze czas jazdy pomi臋dzy stacjami lecz nadal s膮 mo偶liwe niedoci膮gni臋cia ni偶ej dodany jest ca艂y nowy plik z nowym rozk艂adzem. Je艣li b臋d膮 jakie艣 b艂臋do do prosz臋 je zg艂asza膰. 呕ycze mi艂ej jazdy.聽 10_MOJ41000.zip Edited March 21 by Adamyotube981 2 3
Adamyotube981 Posted February 9 Author Posted February 9 (edited) Poprawka nr1. 10_MOJ41000.zip Edited February 9 by Adamyotube981 1 1
apollo13489 Posted February 9 Posted February 9 Scenariusz fajny lecz godziny na danych stacjach do poprawy ocenka 11/10 馃檪 聽 1
killer23 Posted February 10 Posted February 10 Pobra艂em ten scenariusz i moje takie spostrze偶enia: -Popraw godziny przejazd贸w na stacjach -Dodaj ruch LUA poniewa偶 po CMK jedzie si臋 troch臋 nudno bez 偶adnych innych poci膮g贸w聽 -Dodaj jakie艣 wydarzenia;) Czekam na finaln膮 wersj臋 scenariusza!馃槂 1
Adamyotube981 Posted February 10 Author Posted February 10 7 godzin temu, killer23 napisa艂(a): Pobra艂em ten scenariusz i moje takie spostrze偶enia: -Popraw godziny przejazd贸w na stacjach -Dodaj ruch LUA poniewa偶 po CMK jedzie si臋 troch臋 nudno bez 偶adnych innych poci膮g贸w聽 -Dodaj jakie艣 wydarzenia;) Czekam na finaln膮 wersj臋 scenariusza!馃槂 Wiem jak tylko znajd臋 czas to b臋d臋 si臋 stara艂 doda膰 zmiany troch臋 to zajmnie 偶eby zrobi膰 wszytko bo niestety mam tylko wolne soboty puki co. Scenariusz jest teraz tak naprawd臋 w fazie "beta" jak tylko b臋d臋 w nim doda膰 jakie艣 poprawki to b臋d臋 wrzuca艂 to na forum ale dzi臋ki za pobranie i przejechanie scenariusza馃檪 1
Vixterex Posted February 16 Posted February 16 Nie wiem nawet jak mam ruszy膰 tym sk艂adem. Nie mog臋 wyluzowa膰 hamulca (odblokowanie przewodu hamulcowego).聽 聽
adisuper Posted February 16 Posted February 16 39 minut temu, Vixterex napisa艂(a): Nie wiem nawet jak mam ruszy膰 tym sk艂adem. Nie mog臋 wyluzowa膰 hamulca (odblokowanie przewodu hamulcowego).聽 Zwolnij spr臋偶ynowy, nawrotnik do przodu i potem odblokuj przew贸d, zak艂adam,偶e pantograf tylny i ws聽 dzia艂aj膮
skylake Posted February 16 Posted February 16 1 godzin臋 temu, Vixterex napisa艂(a): Nie wiem nawet jak mam ruszy膰 tym sk艂adem. Nie mog臋 wyluzowa膰 hamulca (odblokowanie przewodu hamulcowego). W艂膮cz bateri臋 we wszystkich trzech jednostkach (je艣li nie w艂膮czy艂e艣 przed uruchomieniem sk艂adu), inaczej nie odblokujesz przewodu hamulcowego. Pr贸cz tego kabina w trakcj臋 podw贸jn膮. Reszta jak wy偶ej.
Recommended Posts