Adamyotube981 Posted February 9 Posted February 9 (edited) Witam przedstawiam wam scenariusz w którym jako pociąg osobowy przyspieszony pojedziemy z Katowic do Warszawy Wschodniej tą trase jedziemy trzema jednostkami EN76-022 kolei mazowieckich, scenariusz jest wzorowany na paru innych scenariuszach lecz w przyszłości będę to zmieniał, v/max pociągu to 160km/h. W razie zauważenia błędów prosze je zgłaszać i będę je poprawił. Plik należy wypakować i dodać do trasy Katowice-Warszawa. Błędy: Zły numer przy mówieniu i na czacie - Wiem że takie coś jest jak będę mieć troche czasu to to naprawie. Prośba o wjazd do Psar przy próbie radia z Górą Włodowską - Nie wiem jak to się stało że takie coś się dzieje będę się starał to naprawić. 16.02.2025r. Zrobiłem poprawke w rozkładzie jazdy dodane są postoje na dwóch stacjach oraz usunięto postuj w Łazach. Poprawiłem również w rozkładze czas jazdy pomiędzy stacjami lecz nadal są możliwe niedociągnięcia niżej dodany jest cały nowy plik z nowym rozkładzem. Jeśli będą jakieś błędo do proszę je zgłaszać. Życze miłej jazdy. 10_MOJ41000.zip Edited Sunday at 04:46 PM by Adamyotube981 2 3
Adamyotube981 Posted February 9 Author Posted February 9 (edited) Poprawka nr1. 10_MOJ41000.zip Edited February 9 by Adamyotube981 1 1
Apollo13489 Posted February 9 Posted February 9 Scenariusz fajny lecz godziny na danych stacjach do poprawy ocenka 11/10 🙂 1
killer23 Posted February 10 Posted February 10 Pobrałem ten scenariusz i moje takie spostrzeżenia: -Popraw godziny przejazdów na stacjach -Dodaj ruch LUA ponieważ po CMK jedzie się trochę nudno bez żadnych innych pociągów -Dodaj jakieś wydarzenia;) Czekam na finalną wersję scenariusza!😃 1
Adamyotube981 Posted February 10 Author Posted February 10 7 godzin temu, killer23 napisał(a): Pobrałem ten scenariusz i moje takie spostrzeżenia: -Popraw godziny przejazdów na stacjach -Dodaj ruch LUA ponieważ po CMK jedzie się trochę nudno bez żadnych innych pociągów -Dodaj jakieś wydarzenia;) Czekam na finalną wersję scenariusza!😃 Wiem jak tylko znajdę czas to będę się starał dodać zmiany trochę to zajmnie żeby zrobić wszytko bo niestety mam tylko wolne soboty puki co. Scenariusz jest teraz tak naprawdę w fazie "beta" jak tylko będę w nim dodać jakieś poprawki to będę wrzucał to na forum ale dzięki za pobranie i przejechanie scenariusza🙂 1
Vixterex Posted Sunday at 10:04 AM Posted Sunday at 10:04 AM Nie wiem nawet jak mam ruszyć tym składem. Nie mogę wyluzować hamulca (odblokowanie przewodu hamulcowego).
adisuper Posted Sunday at 10:45 AM Posted Sunday at 10:45 AM 39 minut temu, Vixterex napisał(a): Nie wiem nawet jak mam ruszyć tym składem. Nie mogę wyluzować hamulca (odblokowanie przewodu hamulcowego). Zwolnij sprężynowy, nawrotnik do przodu i potem odblokuj przewód, zakładam,że pantograf tylny i ws działają
skylake Posted Sunday at 11:47 AM Posted Sunday at 11:47 AM 1 godzinę temu, Vixterex napisał(a): Nie wiem nawet jak mam ruszyć tym składem. Nie mogę wyluzować hamulca (odblokowanie przewodu hamulcowego). Włącz baterię we wszystkich trzech jednostkach (jeśli nie włączyłeś przed uruchomieniem składu), inaczej nie odblokujesz przewodu hamulcowego. Prócz tego kabina w trakcję podwójną. Reszta jak wyżej.
Recommended Posts