TheShotte Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 (edited) No więc widuje to światło już od dłuższego czasu, i niezależnie od pociągu w którym jedziemy. To światło pokazuje się na szybach w środku, i też na zewnątrz. Myślałem że to może po prostu odbicie księżyca, a więc kamera w niebo, a tam: Strasznie lubię jazdę w nocy. Jest prawie idealna. Bez dziwnego światełka by była jeszcze lepsza. 😁 Edited December 15, 2022 by TheShotte 1
SIMRAIL Team Kamila Posted December 15, 2022 SIMRAIL Team Posted December 15, 2022 Upiorna kropka. 😄 Problem jest nam już znany. Dziękujemy za zgłoszenie. 1
TheShotte Posted December 16, 2022 Author Posted December 16, 2022 Chciałem tylko dodać, że tą samą kropkę widziałem także w dzień. Z tym że, w tym przypadku to robiła trochę sensu, bo tam było słońce.
Tomasz Grykien Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Problem występuje też, na wagonach na lokomotywach dziwne światło odbija się.
TheShotte Posted December 18, 2022 Author Posted December 18, 2022 Ta na wszystkim. Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej jestem przekonany że to jest słońce, nie wiem jak w Unity, ale w Unreal jesteś w stanie wyłączyć światła w real-time.
Recommended Posts