Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kilka miesięcy przed aktualizacją włączył mi się jakiś narrator informujący mnie przed każdym zatrzymaniem, że jest to "pociąg osobowy.........", albo "opóźniony pociąg...........". Zarówno na multi jak i singlu. Po aktualizacji również był, więc odinstalowałem grę i zainstalowałem ponownie. Dał mi spokój... Ale dzisiaj powrócił.

Jak to wyłączyć w sposób mniej inwazyjny niż powyższy, żeby jeszcze bardziej nie tracić z odbioru świata przedstawionego? 

Posted
40 minut temu, bart_dem napisał(a):

A kolega przypadkiem nie instalował tego (lub czegoś podobnego)?

A w życiu... Ja nawet nie zaglądam na te zagraniczne części forum... 

1 godzinę temu, adisuper napisał(a):

W ogóle od początku czegoś  takiego nie mam aż jestem ciekaw jak to brzmi

Dzisiaj nagram... jak wstanę xD 

Ja jestem ciekaw jak się tego pozbyć... 

Posted (edited)
8 godzin temu, en57 napisał(a):

A w życiu... Ja nawet nie zaglądam na te zagraniczne części forum... 

Dzisiaj nagram... jak wstanę xD 

Ja jestem ciekaw jak się tego pozbyć... 

Luz, poczekam  aczkolwiek jak wjeżdżam na stację i zmieniuę kamerę to czasem są zapowiedzi ale one są  częścią gry ale najpierw poczekam na nagranie i powiem czy to to

Edited by adisuper
Posted (edited)

Dzisiaj to w ogóle salwami leci... Najgorsze jest to, że jeśli nie ma na to prostego rozwiązania, to przecież nikt z twórców nie pomoże 😉

https://drive.google.com/file/d/1p5HJmaJkmIH_ooDo5DHT-c7GZeU-4Qc7/view?usp=sharing

Może trzeba będzie chwilę poczekać, aż się "przetworzy", albo pobrać. Podaje czasy (to co zapamiętałem lub wyłapałem, ale pewnie więcej tego jest). No to lecimy:  

01:54

05:53

10:05

16:18

19:40 (KOMBO!) 

27:38

44:25 (moje ulubione)  

Edited by en57
Posted
14 minut temu, en57 napisał(a):

Dzisiaj to w ogóle salwami leci... Najgorsze jest to, że jeśli nie ma na to prostego rozwiązania, to przecież nikt z twórców nie pomoże 😉

https://drive.google.com/file/d/1p5HJmaJkmIH_ooDo5DHT-c7GZeU-4Qc7/view?usp=sharing

Może trzeba będzie chwilę poczekać, aż się "przetworzy", albo pobrać. Podaje czasy (to co zapamiętałem lub wyłapałem, ale pewnie więcej tego jest). No to lecimy:  

01:54

05:53

10:05

16:18

19:40 (KOMBO!) 

27:38

44:25 (moje ulubione)  

Zaraz obadam, mam szybkie łącze

Posted (edited)

No nie wiem, ja tego nie mam ale to brzmi jakbyś miał wtle włączoną jakąś zewnętzrną aplikacje tudzież stronę w przeglądarce w której masz wybrany ten skład i wybrany jężyk zapowiedzi do  tego

Edited by adisuper
Posted (edited)
11 minut temu, adisuper napisał(a):

No nie wiem, ja tego nie mam ale to brzmi jakbyś miał wtle włączoną jakąś zewnętzrną aplikacje tudzież stronę w przeglądarce w której masz wybrany ten skład i wybrany jężyk zapowiedzi do  tego

Hmmm... No... w sumie... wczoraj miałem otwartą tą stronę: Simrail [Ex] - Rozkłady jazdy dla symulatora Simrail gotowe do druku, ale tylko żeby zobaczyć rozkłady, kiedy będzie następny osobowy w kierunku Skierniewic.

Dzisiaj podczas nagrywania powyższego filmu nie było nic otwarte.

Jeżeli ta strona ładuje coś do gry i to zostaje w niej... to tym bardziej nie fajnie.  

Edited by en57
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy