en57 Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Kilka miesięcy przed aktualizacją włączył mi się jakiś narrator informujący mnie przed każdym zatrzymaniem, że jest to "pociąg osobowy.........", albo "opóźniony pociąg...........". Zarówno na multi jak i singlu. Po aktualizacji również był, więc odinstalowałem grę i zainstalowałem ponownie. Dał mi spokój... Ale dzisiaj powrócił. Jak to wyłączyć w sposób mniej inwazyjny niż powyższy, żeby jeszcze bardziej nie tracić z odbioru świata przedstawionego?
adisuper Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 W ogóle od początku czegoś takiego nie mam aż jestem ciekaw jak to brzmi
bart_dem Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 A kolega przypadkiem nie instalował tego (lub czegoś podobnego)?
en57 Posted January 1 Author Posted January 1 40 minut temu, bart_dem napisał(a): A kolega przypadkiem nie instalował tego (lub czegoś podobnego)? A w życiu... Ja nawet nie zaglądam na te zagraniczne części forum... 1 godzinę temu, adisuper napisał(a): W ogóle od początku czegoś takiego nie mam aż jestem ciekaw jak to brzmi Dzisiaj nagram... jak wstanę xD Ja jestem ciekaw jak się tego pozbyć...
adisuper Posted January 1 Posted January 1 (edited) 8 godzin temu, en57 napisał(a): A w życiu... Ja nawet nie zaglądam na te zagraniczne części forum... Dzisiaj nagram... jak wstanę xD Ja jestem ciekaw jak się tego pozbyć... Luz, poczekam aczkolwiek jak wjeżdżam na stację i zmieniuę kamerę to czasem są zapowiedzi ale one są częścią gry ale najpierw poczekam na nagranie i powiem czy to to Edited January 1 by adisuper
en57 Posted January 1 Author Posted January 1 (edited) Dzisiaj to w ogóle salwami leci... Najgorsze jest to, że jeśli nie ma na to prostego rozwiązania, to przecież nikt z twórców nie pomoże 😉 https://drive.google.com/file/d/1p5HJmaJkmIH_ooDo5DHT-c7GZeU-4Qc7/view?usp=sharing Może trzeba będzie chwilę poczekać, aż się "przetworzy", albo pobrać. Podaje czasy (to co zapamiętałem lub wyłapałem, ale pewnie więcej tego jest). No to lecimy: 01:54 05:53 10:05 16:18 19:40 (KOMBO!) 27:38 44:25 (moje ulubione) Edited January 1 by en57
adisuper Posted January 1 Posted January 1 14 minut temu, en57 napisał(a): Dzisiaj to w ogóle salwami leci... Najgorsze jest to, że jeśli nie ma na to prostego rozwiązania, to przecież nikt z twórców nie pomoże 😉 https://drive.google.com/file/d/1p5HJmaJkmIH_ooDo5DHT-c7GZeU-4Qc7/view?usp=sharing Może trzeba będzie chwilę poczekać, aż się "przetworzy", albo pobrać. Podaje czasy (to co zapamiętałem lub wyłapałem, ale pewnie więcej tego jest). No to lecimy: 01:54 05:53 10:05 16:18 19:40 (KOMBO!) 27:38 44:25 (moje ulubione) Zaraz obadam, mam szybkie łącze
adisuper Posted January 1 Posted January 1 (edited) No nie wiem, ja tego nie mam ale to brzmi jakbyś miał wtle włączoną jakąś zewnętzrną aplikacje tudzież stronę w przeglądarce w której masz wybrany ten skład i wybrany jężyk zapowiedzi do tego Edited January 1 by adisuper
en57 Posted January 1 Author Posted January 1 (edited) 11 minut temu, adisuper napisał(a): No nie wiem, ja tego nie mam ale to brzmi jakbyś miał wtle włączoną jakąś zewnętzrną aplikacje tudzież stronę w przeglądarce w której masz wybrany ten skład i wybrany jężyk zapowiedzi do tego Hmmm... No... w sumie... wczoraj miałem otwartą tą stronę: Simrail [Ex] - Rozkłady jazdy dla symulatora Simrail gotowe do druku, ale tylko żeby zobaczyć rozkłady, kiedy będzie następny osobowy w kierunku Skierniewic. Dzisiaj podczas nagrywania powyższego filmu nie było nic otwarte. Jeżeli ta strona ładuje coś do gry i to zostaje w niej... to tym bardziej nie fajnie. Edited January 1 by en57
Recommended Posts