Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy to już paranoja adminów, czy zapętlenie i pogubienie się ich?

Opisuję sytuację:

21. grudnia dostaję bana za wulgaryzmy pisane na czacie (napisałem w zdaniu "kur*wa") i blokada wygasa 24. grudnia o 17:46. Nie wiedząc o tym (a gra na to pozwala) wchodzę 24. grudnia o godz. (około) 15:50 na serwer Pl2 i jadę pociągiem 406xx z Katowic do Zawiercia. Kończę kurs i chcę zrobić następny, ale jak próbuję się dostać na jakikolwiek serwer, to pojawia się komunikat: "zostałeś zbanowany, blokada wygasa 24. grudnia o 19:53". Myślę, ok, czekam i o 20:00 chcę zagrać, a tu komunikat: "zostałeś zbanowany za wulgaryzmy Pl2 21.12.2024, blokada wygasa 28.12.2024 o 17:49". Doczekałem więc dzisiejszego dnia, czyli 28. grudnia, jadę pociągiem 1415 (po godzinie osiemnastej) i mam na czerwono komunikaty: "czat głosowy zablokowany" i "masz tymczasowo zablokowaną możliwość pisania na czacie".

I teraz nie mogę ani mówić, ani pisać. To jak mam prowadzić pociąg bez kontaktu z dyżurnymi ruchu? Za chwilę mnie wywalą z gry, bo nie odpowiadam na wywołanie dyżurnych. No debilizm...

To jakieś żarty?

Ktoś może mi podać kontakt z jakimś adminem z tej gry, bo to już mnie nie bawi.

Pozdrawiam wszystkich grających 😉

beskidek

• Like 1
Posted (edited)

Poprzeklinaj sobie w domu. A jak masz prowadzić pociąg? Według wskazań semaforów.

Edited by Bazinga
  • Like 4
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy