Nesto Leo Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 No to tak, jak pisałom na oficialnym serwerze Discord. Grałom sobie spokojnie na trybie multiplayer. Skończyłom całą trasę z Krakowa do Warszawy na ED250. Niestety nie dane mi było spokojnie dokończyć całego scenariusza. Do samej Warszawy wschodniej udało mi sie dojechać bez większych komplikacji, natomiast od momentu wyjazdu, zaczeło się już dziać gorzej. Z resztą, zobaczycie na załącznikach. Dla tych co nie mają wolnych ośmiu minut, są zdjęcia. Dla tych co mają. jest shot z live'a na którym widać wszystko od wyjazdu z Warszawy Wschodniej aż do przerwania scenariusza. Miłego dnia wszystkim! Nesto Ash Leo Ni wiem co robie - Trim Aout.mp4
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 27, 2024 SIMRAIL Team Posted December 27, 2024 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Marcion Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Po prostu nie ma despawna dla graczy przed Grochowem tak jak to było wcześniej.
Recommended Posts